Aluterm
Aluterm Orebić
Aluterm kontakt
PVC stolarija Aluminijski program Namještaj Zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
   
PVC stolarija Aluminijski sistemi Aluterm namjesštaj Trakaste zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
Aluterm System Trocal 76
Aluterm Trocal 88+
InnoNova_70
PVC ulazna i balkonska vrata
PVC klizne i harmo stijene
Aluterm PVC rolete
Aluterm PVC grilje i škure
energetska obnova poticaji
Greenline

Danas je PVC tržišno najuspješniji materijal za proizvodnju građevinske stolarije sa stalno rastućim tržišnim udjelom. U stambenom sektoru taj udio dostiže 60 % dok je čak sedam od svakih 10 prozora kod adaptacija starih građevina izrađeno od PVC materijala.

Cijeli je niz razloga za ovakav tržišni uspjeh PVC stolarije. Radi se o materijalu kojeg odlikuju izvanredna izolacijska svojstva, tijekom korištenja PVC prozora i vrata nije potrebno nikakvo posebno održavanje, a širok izbor oblika, boja i dekora omogućuje uklapanje u svaki zamislivi arhitektonski stil.

Još konkretnije, relevantne ekonomske analize pokazuju da je ukupna cijena (investicija + održavanje) u 25-godišnjem periodu za PVC manja za 23 do čak 57 % u donosu na druge materijale.

Osim navedenih razloga za odabir PVC prozora i vrata, PVC stolarija iz Aluterma je garantirano proizvedena ekološki prijateljskom greenline tehnologijom našeg partnera, tvrtke Trocal, koja podrazumijeva izbacivanje teških metala iz svih procesa proizvodnje. Odabirom naših proizvoda, na taj način i Alutermovi kupci postaju dio europske ekološke elite.

Aluterm Orebić Trocal
Aluterm d.o.o. Orebić 2012 - 2016. All rights reserved.  .:.   Design Buzz Guerrilla 2012 ©