Aluterm
Aluterm Orebić
Aluterm kontakt
PVC stolarija Aluminijski program Namještaj Zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
   
PVC stolarija Aluminijski sistemi Aluterm namjesštaj Trakaste zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
Aluterm System Trocal 76
Aluterm Trocal 88+
InnoNova_70
PVC ulazna i balkonska vrata
PVC klizne i harmo stijene
Aluterm PVC rolete
Aluterm PVC grilje i škure

TROCAL InnoNova_70.A5: mjera vrhunske funkcionalnosti.

Rješenje za svaki konstrukcijski stil. Svojim rasporedom okvira i krila s pomakom kao i atraktivno malom fasadnom širinom, profili TROCAL InnoNova_70.A5 Classic pružaju dovoljno prostora za zahtjevno oblikovanje fasada.

Unutar sustava susrećemo širok izbor varijanti koje će zadovoljiti i najzahtjevnije. Tako su tu i varijante u smaknutoj i polupreklopljenoj izvedbi, kao i Trocal InnoNova_70.A5 Elegance.

5-komorni profili s jedinstvenim rasporedom komora (patentirani križni segment) daju prozoru visoku vlastitu stabilnost i otpornost na torzijska naprezanja, a povećani zahtjevi iz normi EU o energetskoj učinkovitosti, kao i najnoviji hrvatski propisi, daleko su premašeni: dostignute U-vrijednosti s ugradbenom dubinom od 70 mm iznose respektabilnih 1,3 W/m2K.

Dodatne mogućnosti oblikovanja i zanimljivi vizualni naglasci mogu se realizirati jednom od ponuđenih varijanti profila u boji: koekstruzija u 5 različitih boja, tehnologija folija u dekoru i površinskoj strukturi drveta ili neograničen izbor RAL boja korištenjem jednog od naših zaštićenih sustava alu obloga (AluClip i AluFusion).

Sustav ulaznih vrata TROCAL InnoSafe savršeno se uklapa s prozorima InnoNova_70, sve do oblikovnih varijanti Classic i Elegance, a istu razinu kompatibilnosti susrećemo i kod kliznih stijena PremiLine.

 

Aluterm Orebić Trocal
Aluterm d.o.o. Orebić 2012. All rights reserved.  .:.   Design Buzz Guerrilla 2012 ©