Aluterm
Aluterm Orebić
Aluterm kontakt
PVC stolarija Aluminijski program Namještaj Zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
   
PVC stolarija Aluminijski sistemi Aluterm namjesštaj Trakaste zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
Aluterm System Trocal 76
Aluterm Trocal 88+
InnoNova_70
PVC ulazna i balkonska vrata
PVC klizne i harmo stijene
Aluterm PVC rolete
Aluterm PVC grilje i škure

Dobro došli u budućnost.

greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila, koji već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.

Odlučite li se za ovu novu generaciju PVC prozora donosite pravu odluku za očuvanje zajedničkog nam okoliša. TROCAL u svojim sirovinama za prozorske profile iz PVC-a sa znakom greenline od 2004. godine upotrebljava novi kemijski stabilizator na bazi kalcija i cinka i na taj način izbjegava olovo u cjelokupnom proizvodnom procesu. Već 13. studenog 2003. na lokaciji tvrtke u Pirmasense pušteno je u pogon novo postrojenje za vlastitu proizvodnju aditiva (EvA) koji se koriste u proizvodnji PVC prozorskih profila. To je u ovoj branši jedinstvena, vrlo suvremena mješaonica, putem koje TROCAL pokazuje put ka većoj održivosti u prozorskoj tehnologiji i preuzima liderstvo u branši i u ovoj oblasti.

greenline je nešto više od zamjene. Inovativni proizvodi Trocal-a ne samo da su napredak s ekološke točke gledišta, nego su i otporniji na vanjske utjecaje, duže zadržavaju svilenkasti mat sjaj površine koji je uvijek bio svojevrstan znak kvalitete Trocal proizvoda, i imaju još bolja izolacijska svojstva.

 

Aluterm Orebić Trocal
Aluterm d.o.o. Orebić 2012. All rights reserved.  .:.   Design Buzz Guerrilla 2012 ©