Aluterm
Aluterm Orebić
Aluterm kontakt
PVC stolarija Aluminijski program Namještaj Zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
   
PVC stolarija Aluminijski sistemi Aluterm namjesštaj Trakaste zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
 
 
 
 
 
 
 

Aluterm aluminijski program: elegancija i pouzdanost.

Aluminij u suvremenoj arhitekturi zauzima vrlo značajno mjesto budući da se radi o materijalu koji uz visoku čvrstoću i stabilnost pruža i skoro neograničene mogućnosti oblikovanja.

Aluminij može biti eloksiran ili plastificiran u širokoj paleti boja, čime zadovoljavamo i najzahtjevnije želje s obzirom na oblik i boju, tako da možemo realizirati i najzahtjevnije ideje, odnosno svakom objektu dati jedan individualan estetski oblik.

Tvrtka Aluterm izrađuje sve vrste prozora i vrata, kliznih i fiksnih stijena te grilja od visokokvalitetnih certificiranih aluminijskih profila, s prekinutim termičkim mostom ili bez njega, renomiranih proizvođača profila.

Kada je potrebna lagana konstrukcija i kada je riječ o ostakljivanju većih površina, čvrstoća i postojanost, aluminijska stolarija postavlja se na prvo mjesto. Za vrhunska arhitektonska rješenja poslovnih objekata, izrađujemo i fasade iz aluminijske konstrukcije pomoću kojih je staklenim površinama moguće zatvoriti velike otvore, pa i cijele strane objekta. Fasade mogu biti kontinuirane, strukturalne ili polustrukturalne, ovisno o željama kupca ili arhitekta.

Kod nas možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke izolacijske vrijednosti i najvišu kvalitetu završne obrade.

 

Aluterm Orebić
Aluterm d.o.o. Orebić 2012. All rights reserved.  .:.   Design Buzz Guerrilla 2012 ©