Aluterm
Aluterm Orebić
Aluterm kontakt
PVC stolarija Aluminijski program Namještaj Zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
   
PVC stolarija Aluminijski sistemi Aluterm namjesštaj Trakaste zavjese i žaluzine Staklo Aluterm reference
Aluterm System Trocal 76
Aluterm Trocal 88+
InnoNova_70
PVC ulazna i balkonska vrata
PVC klizne i harmo stijene
Aluterm PVC rolete
Aluterm PVC grilje i škure

Kako izgleda budućnost prozora? System 76.

Profili sustava 76 svoja vrhunska izolacijska svojstva mogu zahvaliti jedinstvenom konstrukcijskom rješenju komora, kao i inovativnom sustavu brtvljenja. Već u standardnoj izvedbi s ojačanjem, profili postižu vrijednost toplinske izolacije Uf = 1,0 W/(m2K), odnosno Uf = 1,1 W/(m2K) kod varijante AD. U kombinaciji s aluminijskim statičkim profilom (AluClip Pro), System 76 može biti instaliran bez ojačanja u krilu i okviru. Za izrazito niskoenergetsku i pasivnu gradnju, uz odgovarajuće ostakljenje i punjenje komore za ojačanje pjenom dodatno se povećava izolacijski učinak, što omogućuje izradu elemenata čak do vrijednosti Uw = 0,73 W/(m2K), što zadovoljava i i standarde za pasivne kuće - inovativna tehnologija ProEnergyTec.

Omogućen je i enormno širok raspon ostakljenja, sve do izolacijskog trostrukog stakla i posebnog funkcionalnog ostakljenja širine do 48 mm. To spriječava gubitke energije grijanja kroz staklo uz omogućen ulazak sunčeve topline i svjetlosti u prostore u kojima boravite. Isto vrijedi za sustave kliznih stijena PremiDoor 76, ulaznih i balkonskih vrata - štednja energije i troškova grijanja spojena s vrhunskom estetikom nikad nije bila jednostavnija i dostupnija.

Investicija u budućnost.

Ulaganje u nove prozore treba povećati dugoročnu vrijednost vaše imovine. Odlukom za Aluterm prozore i vrata sustava Trocal 76 zajamčena vam je najviša kvaliteta koja se isplati na duge staze. Odabrali ste dizajn koji se odlikuje svojom neprolaznom elegancijom i estetskom privlačnošću, a istovremeno pokazujete visok stupanj osobne i društvene odgovornosti. Znatne uštede energije, osim povećavanja vrijednosti vašeg doma i stvaranja trajne udobnosti i stabilnosti za vašu obitelj, ukazuju i na vašu brigu o okolišu.

Aluterm System 76

Aluterm Orebić Trocal
Aluterm d.o.o. Orebić 2012 - 2016. All rights reserved.  .:.   Design Buzz Guerrilla 2012 ©